Søk

Personvern

Innledning

Nettstedet hermine-lillesand.no eies og drives av Hermine v jannicke Ludviksen med org.nr. 892 639 752 , Strandgata 6 4790 Lillesand.

Nettstedet hermine-lillesand.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

 

Om vår personvernerklæring

Hermine v Jannicke Ludviksen tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Hermine v Jannicke Ludviksen er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via hermine-lillesand.no, godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@hermine-lillesand.no

  

Nettstedet hermine-lillesand.no

Vårt nettsted hermine-lillesand.no gir deg informasjon om oss, vår butikk og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Du kan lese mer om levering og alternativer under betingelser og frakt. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem av hermine-lillesand.no nyhetsbrev for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

 

Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som suserisivet.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

På nettstedet suserisivet.no bruker vi cookies. Bruk av informasjonskapsler kan du lese mer om her.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre.

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.

Informasjon om posisjon: Hvis du i din nettleser godtar at vi får vite din geografiske posisjon bruker vi dette til å gi deg informasjon som er tilpasset ditt geografiske område. Vi registrerer hvor du handler i våre butikker gjennom data fra kjøp du gjør.

 

Kontaktopplysninger du selv gir oss

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer og gyldig e-post adresse. Ved bestilling av varer på hermine-lillesand.no.no må du i tillegg oppgi din adresse. Opplysningene lagres av oss.

 

Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

 

For å levere tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

 

For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

 

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

 

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

 

Automatiske vurderinger

Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

 

Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Posten og Bring for frakt av varer du bestiller, Clerk IO f.eks. for tilpassing av sideinnhold og Klarna for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Posten og Bring som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Posten og Bring vilkår og våre kjøpsvilkår. Våre vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

Dersom du velger å gjøre et kjøp på hermine-lillesand.no betaler du med kort, faktura eller konto via Klarna, der må du registrere deg som bruker hos Klarna i henhold til Klarnas vilkår. Du må samtykke til at Klarna utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Fødselsnummer er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer gjennom Klarna som er leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

 

Samarbeidspartnere:  

Digitroll Nyhetsbrev

Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev samt sende oppfølgings e- post etter et kjøp.

 

Klarna:

Betalingsløsning som blir brukt om du gjør kjøp via nettbutikken.

 

Google:

Brukes for å analysere atferd og handelsprosess.

 

Clerk IO:

Brukes til å tilpasse sideinnhold og personifisere dette til den enkelte kunde for å skape mest mulig relevans. Brukes også ifm segmentering av kundedatabasen for mer målrettet og relevant kundekommunikasjon.

 

Dine rettigheter

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette gjennom å gjennomgå innstillingene og opplysningene dine tilgjengelig på Min Side på hermine-lillesand.no, eller ved å kontakte oss på post@hermine-lillesand.no.  

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. 

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på Min Side eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post: Hermine v Jannicke Ludviksen, Strandgata 6, 4790 Lillesand

Telefon: 37 27 50 10

E-post: post@hermine-lillesand.no

Web: https://www.hermine-lillesand.no